بعد از ثبت شرکت شما باید برخی از اقدامات را به صورت ضروری انجام دهید که عدم انجام آنها باعث میشود متحمل مشکلات و جریمههای مالی شوید.
این دفاتر مخصوص درج حسابهای مالی شرکت از بعد از تأسیس تا پایان سال مالی شرکت میباشد. درواقع هر شرکت برای هرسال مالی خود که معمولاً از فروردین تا پایان اسفند ماه میباشد. (البته در اساسنامه شرکت سال مالی آن قیدشده است) یک سری دفتر مالی که شامل یک جلد دفتر روزنامه و یک جلد دفتر کل میباشد را تهیه نماید.
این دفاتر توسط اداره دارایی و ثبت شرکتها پلمپ شده و بهاصطلاح ورق شماری و منگولهدار میگردد؛ که درواقع به شمارش ورقهای دفاتر و قید نام شرکت روی آنها و منگولهدار کردن آنها پلمپ دفاتر گفته میشود.
دقت نمایید زمان تهیه این دفاتر پس از تأسیس شرکت یک هفته میباشد و بعد از تأسیس نیز قبل از شروع سال مالی باید این دفاتر اخذ گردد. پس اولین اقدام پس از ثبت اخذ پلمپ دفاتر مالی شرکت میباشد که در صورت عدم تهیه آن جریمه مالیاتی خواهید شد.
اقدام بعدی اجباری پس از ثبت شرکت تشکیل پرونده دارایی میباشد. مطابق قانون مالیاتهای مستقیم هر شرکت پس از تأسیس ۲ ماه فرصت دارد تا در دارایی منطقه خود تشکیل پرونده دارایی داده و مدارک خود را تسلیم دارایی نماید در غیر این صورت مشمول جریمه دو برابر حق التمبر عادی میگردد.
برای تشکیل پرونده دارایی ابتدا تعیین حوزه شده و حوزه مالیاتی شما مشخص میگردد و سپس با مدارک لازم به حوزه مربوطه مراجعه و تشکیل پرونده دارایی مینمایید.
جهت انجام فعالیت شرکت و دریافت وجه مالی از طرف معامله باید کد اقتصادی شرکت را اعلام نمایید در واقع یکی از شرایط فاکتور رسمی و قابل قبول برای دارایی اخذ کد اقتصادی در فاکتورها میباشد این کد توسط همان حوزه مالیاتی به شرکت شما تعلق میگیرد و سپس با پست به آدرس اعلامی ارسال خواهد شد.
شرکتها یا اشخاص حقوقی ۲ نوع مالیات به دولت پرداخت مینمایند
* مالیات عملکرد کد پس از پایان سال مالی شرکت و ارائه اظهارنامه آن مبلغ مالیات خود را پرداخت مینمایند
* مالیات ارزش افزوده که به صورت سه ماه یک بار پرداخت مینمایید برای این منظور نیز باید در سامانه مربوطه و اداره ارزش افزوده ثبت نام نموده و کد ارزش افزوده دریافت نمایند در غیر این صورت مشمول جریمه مالیات ارزش افزوده خواهند شد.
در صورتی که شرکت دارای کارمند باشد باید حتماً کد کارگاهی بیمه را اخذ نموده و سپس لیست بیمه افراد را تهیهکرده و به بیمه تأمین اجتماعی ارائه نماید هر کارفرمایی طبق قانون کار مکلف است کلیه کارمندان و کارگران خود اعم از موقت یا دائم را بیمه نموده و حق بیمه آنها را پرداخت نماید.
– ثبت لوگوی شرکت و نام تجاری شرکت (ثبت علامت).
– اخذ کارت بازرگانی در صورت مبادرت به صادرات و واردات.
– تهیه برنامه حسابداری و مالی شرکت و استخدام حسابدار.
– تهیه سربرگ و کارت ویزیت و ست اوراق اداری.
– تهیه سایت شرکت.
– افتتاح حساب بانکی و اخذ دستهچک شرکت و….
ثبت نارین با کادری مجرب و با سابقه، مشاور شما در تمام مراحل ثبت شرکت می باشد.
با ما در تماس باشید:
تهران
۰۲۱-۸۸۲۳۱۰۰۲
۰۹۱۰۴۶۲۳۳۶۶
اراک
۰۸۶-۳۲۲۱۶۶۶۰
۰۹۱۲۰۵۳۲۳۸۶